StinAgora.gr

Κατάλογος Επιχειρήσεων της περιοχής του Δ. Μεσσήνης

Το site είναι υπό κατασκευή
"Stin Agora .gr" Κατάλογος Επιχειρήσεων της περιοχής του Δ. Μεσσήνης

Το site είναι υπό κατασκευή

Menu

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ www.stinagora.gr

Παναγιωτόπουλος Οικοδομικά υλικά - Προιόντα Tσιμέντου



Επάγγελμα: Οικοδομικά υλικά Tσιμεντοπροιόντα
Οδός: 4ο χλμ Επάρχ. Οδού Μεσσήνης Μελιγαλά
Πόλη: Τρίοδος Μεσσήνης Μεσσηνίας
Πρόσωπο επαφής : Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος
Τηλέφωνο : 2722041365
Fax:  2722041365
Email : triodoylika@hotmail.com
Ιστοσελίδα : http://www.panagiotopoulosdomika.com/


Social :
Facebook : Panagiotopoulosdomika


  Λίγα λόγια για την επιχείρηση : 
 Η επιχείρηση ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ιδρύθηκε από τον Μιχαηλ. Α. Παναγιωτόπουλο το 1960, εδρεύει στην Τρίοδο Μεσσηνίας και δραστηριοποιείται στον χώρο της οικοδομής.
Ύστερα από έξι δεκαετίες εμπειρίας και σε έναν ιδιόκτητο χώρο 15,000τ.μ. είμαστε πλέον οι ειδικοί στην παραγωγή, εμπορία και διανομή παντός είδους δομικών υλικών και τσιμεντοπροιόντων. Η επιχείρηση μας συγκαταλέγεται σε μια από τις κορυφαίες του κλάδου των οικοδομικών υλικών στον Νομό Μεσσηνίας.
Σε εμάς θα βρείτε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις δόμησης διαθέτοντας όλη την γκάμα οικοδομικών υλικών που μπορούν να καλύψουν από μια μικρή εργασία έως και ένα μεγάλο οικοδομικό έργο . Το έμπειρο προσωπικό και ο ιδιόκτητος στόλος της επιχείρησης μας ο οποίος αποτελείται από φορτηγά ανατρεπόμενα γερανοφόρα από το μεγαλύτερο ως το μικρότερο μέγεθος είναι ικανά να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Η μακροχρόνια εμπειρία μας στην παραγωγή τσιμεντοπροιόντων και οι σύγχρονοι τρόποι παραγωγής μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό κορυφαίας ποιότητας τσιμεντόλιθους, τσιμεντοσωλήνες, τσιμεντοκολώνες μετρητών ΔΕΗ (Pillar)και φρεάτια υδρομετρητών καθώς και πάσης φύσεως προκατασκευές τσιμέντου. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε όλες τις διαστάσεις της αγοράς , ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.